Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

ASIA

Wood-Mizers sågverk bidrar till att skapa tillväxt och stärka kvinnors egenmakt i Pakistan

Ciqam Green Solutions Private Limited, även känt som Ciqam, är verksamt i ett område kallat Hunzadalen i norra Pakistan, nära Kina. Denna region är känd för sina berg och byar, cirka 2 500 meter över havet. Hunzadalen, som en gång styrdes av prinsar, är rik på kulturarvsplatser.

Sågning hos en dörrtillverkare i Indonesien

Genom kloka investeringar i sågverksutrustning har en indonesisk dörrtillverkare förbättrat sågkvaliteten, optimerat produktiviteten och förbättrat avkastningen från tropiskt timmer.

Rosenträproduktion med sågverket Wood-Mizer LT20 i Indonesien

Indonesiskt företag sågar exotiska, hårda träslag för att öka försäljningen i Kina och Japan. Företaget med 150 anställda har ökat sin vinst sedan det köpte en Wood-Mizer LT20.

Nytt sågverksföretag i Thailand fokuserar på ROI

Ett biomassaföretag utökar sin pallproduktion med nya sågverk som ger bättre ”return on investment” (ROI) än gamla maskiner.

Thailändskt Palltillverkarföretag Fördubblar Sin Produktivitet Tack Vare En Klyvsåg Från Wood-mizer

En modern pallfabrik i Thailand ersatte två vertikala bandsågar med en klyvsåg från Wood-Mizer och fördubblade därmed sin sågproduktivitet.

Det Malaysiske Firmaet Oppgraderer Til Raskere Og Mer Produktivt Tynn-Sag Sagbruk

Det familjeskötta sågverket i Terengganu, Malaysia visar prov på hur t.o.m. de minsta av företag kan dra fördel av modern och mer effektiv sågverksutrustning.

Artiklar 1 till 6 av totalt 7

Page