Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

CA

Före detta elektriker byggde sitt drömhus i Kanada

Nathan Shewchuk förverkligade sin livslånga dröm om att bygga sitt eget hem med åtta års hårt arbete och hängivenhet, tillsammans med några medhjälpare och ett mobilt sågverk från Wood-Mizer.

Stan från Kanada bygger sig ett växthus

I åratal drömde Stan Kujala om att bygga ett växthus på sin strandfastighet i Port Alberni, British Columbia. ”Min fru och jag har entusiastiskt odlat grönsaker i åratal”, säger Stan. ”Vi har alltid velat bygga ett växthus för att förlänga odlingssäsongen.”

Inspirerande projekt från Kanada: Bygget av ett gästhus intill en bäck

Gå över en liten gångbro från Andrew Koesslers hus i British Columbia, Kanada, så hittar du hans senaste skapelse – ett pittoreskt gästhus alldeles intill bäcken med ett loft med dubbelsäng, en sittgrupp på entréplan och ett pentry med rinnande vatten.

Tillverkning av skärbrädor av ändträ i Kanada

Larch Wood Canada håller till på Cape Breton Island i Nova Scotia och producerar handtillverkade skärbrädor av ändträ från lärk. Larch Wood specialiserar sig på skärbrädor av ändträ från lärk på grund av dess vackra färg och ådring, men också för att de är hållbara och har en självreparerande skäryta.