Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

Skriv ut sidan Lägg till i jämförelselista

EG100 Kantverk med dubbla blad

In stock
Begär en offert
Prisvänligt kantverk med dubbla blad
Kantverket EG100 med dubbla blad är framtaget för att vara en kostnadseffektiv lösning som hjälper sågverkare att öka sin produktivitet.
Fördelar
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Beskrivning EG100 Kantverk med dubbla blad

Det prisvänliga kantverket EG100 är designat för verkstäder och proffs som vill förbättra produktionen av kantsågade brädor och block.

Det här är en kostnadseffektiv lösning och ett värdefullt tillskott till små och medelstora sågverk såsom LX50, LT15 eller LT20.

EG100 hanteras normalt av två personer – en som matar kantverket och en som avlägsnar den färdiga produkten. Med manöverpanelen kan du slå av och på kantverket och justera matningsbandets hastighet upp till 14 m/min. Det är användbart när man sågar olika träslag och tjocklekar. (Den bensindrivna versionen har en fast matningshastighet på 9 m/min.)

Den här modellen låter operatören såga upp till 50 mm tjocka och 520 mm breda brädor med en maximal skärbredd på 300 mm.

I standardutförande medföljer två cirkelsågblad med sågtänder av hårdmetall. Ett av dem är fixerat, och det andra är manuellt justerbart med spak. Det gör att du snabbt kan justera sågbredden. Sågbladen är också enkla att byta ut.

EG100 finns tillgänglig med 7,5 kW el-motor och 14 hk bensinmotor.

Matningsrullar arbetar tillsammans för att förflytta brädan sömlöst genom kantverket. Fästrullarna håller brädorna raka genom hela sågningen. Gummihjulen håller brädorna på plats medan de förflyttas genom kantverket. Skalan på inmatningens fästrulle hjälper operatören att lägga brädan rätt. När du sågar brädor som redan har en rak sida kan du fälla ned brädstyrskenan.

Du kan ansluta kantsågen till din verkstads sågspånuppsamlingssystem för att förebygga uppbyggnad av sågspån. EG100 kommer med säkerhetsfunktioner av industristandard. Kastskyddets fingrar hindrar brädan från att utgöra en fara för operatören. Kåpan lyfts enkelt upp för åtkomst till kantsågens inre. Om maskinkåpan öppnas under användning stängs maskinen omedelbart av.

EG100 Edger on Pallet

EG100 levereras på en pall och kräver mycket lite monteringsarbete.

Pallmått: 105 x 152 x 122 cm (B x L x H)

Read More
Videor EG100 Kantverk med dubbla blad
Egenskaper EG100 Kantverk med dubbla blad
Mer information EG100 Kantverk med dubbla blad
Mer information
Effekt
Effekt 7,5 kW el-motor
14 HK bensin
Sågkapacitet
Max. materialbredd 520 mm
Max. sågningsbredd 300 mm
Min. sågningsbredd 40 mm
Max. sågningstjocklek 50 mm
Cirkelsågblad
Bladjustering Manuell
Antal blad 2
Diameter 250 mm
Matningssystem
Matningshastighet 0 - 14 m/min
9 m/min (Petrol Version)
Kantverk funktioner och tillval
Standarder CE
Få en offert EG100 Kantverk med dubbla blad
Write Your Own Review
Du recenserar detta:EG100 Kantverk med dubbla blad