EG400 Kantverk

Out of stock
Skriv ut sidan Lägg till i jämförelselista
Ett Mångsidigt Kantverk På Industriell Nivå
Robust kantverk för kommersiella verksamheter som kräver ett snabbt kantverk med hög noggranhet för krävande tillämpningar.
Beskrivning EG400 Kantverk

EG400 är ett robust kantverk som är väl anpassat för kommersiella timmerbearbetningsverksamheter som kräver ett snabbt kantverk med hög noggrannhet för krävande tillämpningar. EG400 kan bearbeta material som är 700 mm brett och 100 mm högt med 30 meter per minut och mindre material med upp till 54 meter per minut.

Operatörens fjärrmanöverpanel styr alla kantverkets funktioner och kan flyttas om så krävs. Motorn på 22 kW ger gott om kraft för att såga både mjuka och hårda träslag. Kantverket justerar automatiskt hastigheten efter tjockleken hos den bräda som sågas. Två sågblad på 400 mm är monterade på en delad axel och rör sig in och ut från centrum, för att göra det möjligt att använda ett transportband för utmatning som tillval.

Två laserriktmedel är standard på EG400 för positionering av brädor och EG400 är utrustat med kastskydd och andra säkerhetsfunktioner, inklusive en kabel för permiternödstopp och elektriskt förreglade säkerhetskåpor. Inmatningsbordet av standardtyp finns med klyvstöd som tillval.

Som tillval finns också en avslutande utmatningsanordning som ser till att brädorna fortsätter vidare i linjen och som gör att spill kan avlägsnas. Det finns också datamåttsättning som tillval.

Read More
Videor EG400 Kantverk
Mer information EG400 Kantverk
Mer information
Effekt
Effekt 22 kW el-motor
Sågkapacitet
Max. materialbredd 900 mm
Max. sågningsbredd 700 mm
Min. sågningsbredd 7,6 cm
Max. sågningstjocklek 100 mm
Min. sågningstjocklek 2,5 cm
Min. materiallängd 110 cm
Cirkelsågblad
Bladjustering Elektrisk
Antal blad 2
Diameter 400 mm
Matningssystem
Matningshastighet 0 - 20 m/min
Typ 4 drivna styrrullar
Motor 0,91 kW
Kantverk funktioner och tillval
Datamåttsättningssystem (Setworks) Standard
Standard egenskaper Laser
Standarder CE
Write Your Own Review
Du recenserar detta:EG400 Kantverk