Skriv ut sidan Lägg till i jämförelselista

HR500 horisontell klyvsåg

Out of stock
Modulär horisontell klyvsåg av mellanmodell med flera såghuvuden
Perfekt för företag som behöver en klyvsåg med flera såghuvuden till överkomligt pris, som kan växa med verksamheten.
Beskrivning HR500 horisontell klyvsåg

HR500 är perfekt för företag som behöver en klyvsåg med flera såghuvuden till överkomligt pris, som kan växa med verksamheten. HR500:s modulära konstruktion med ett till sex såghuvuden gör att du kan lägga till fler såghuvuden på ett senare stadium och producera upp till sex brädor och en skiva per operation. För korta block på mindre än 1,2 meters längd och för material med interna spänningar finns det ett tillval med dubbla stålrullar.

En separat operatörsstation innehåller alla klyvsågens reglage. Bladsmörjning och hydraulisk bladspänning är centralt placerade för att öka produktiviteten och göra dem lätta att komma åt. Som standard justeras såghuvudena med en manuell skruv. Som ett alternativ för ökad produktivitet kan datamåttsättning med elektronisk upp-/nedfunktion läggas till. Såghuvudena kan vinklas 0-8° för att tillverka produkter med lutande sidor. De här funktionerna gör att HR500 kan producera inte bara brädor för pallar – dess mest populära användning – utan också material för väggar, golv, staket m.m. För att mata tillbaka ej färdigbearbetade block genom klyvsågen finns det rullbord som kan användas som ett manuellt system för blockretur.

Grundmodellen av HR500 har två såghuvuden som standard. Det enda som krävs för att bygga ut klyvsågen är att lägga till en modul med två såghuvuden samt installera ett längre transportband. Den modulära konstruktionen gör transporter lättare och mindre kostsamma. Samtidigt får olika verksamheter möjlighet att kunna öka sågningskapaciteten.

Read More
Mer information HR500 horisontell klyvsåg
Mer information
Effekt
Effekt 11 kW el-motor / per huvud
Sågkapacitet
Max. bredd på snitt 300 mm
Max. skärhöjd 200 mm
180 mm (med elektrisk huvud upp/ner)
Min. skärhöjd 6 mm
Min. materiallängd 1200 mm
Matningssystem
Typ Ståltransportband
Matningshastighet 0 - 20 m/s
Sågblad
Längd 4010 mm
Bredd 32 mm
35 mm
Huvudfunktioner och tillval
Huvud upp/ner Manuell (skruv)
Elektrisk
Bladhjul
Diameter 600 mm
Write Your Own Review
Du recenserar detta:HR500 horisontell klyvsåg