Nyheter

Besök oss i Storvik

14.06.2020

Kom till Wood-Mizer agent's showroom för att se Wood-Mizer utrustning i aktion. Vi på MEKWOOD AB bjuder in alla som är intresserade av att köpa ett sågverk eller hyvel att besöka vårt kontor i Storvik för att se någon av denna utrustning i aktion och få hjälp med att göra ett bra val för era behov.

StartCUT - en ny serie Wood-Mizer bandsågblad

06.05.2020

Wood-Mizer introducerar en ny serie av kolstålbandsågblad som kombinerar lågt pris och medelklassprestanda. För närvarande är StartCUT det mest prisvärda bladet i företagets bladserie.

Wood-Mizer Introduces Innovative HR250 Twin Blade Horizontal Resaw

04.03.2020

Wood-Mizer introduces a new horizontal resaw with two saw blades in one frame. The twin blade HR250 can make one or two cuts in a single pass to resaw cants and boards. The new head configuration makes this machine compact and easy to integrate into existing sawmilling lines in limited workshop space. The unit is shipped on a single pallet and can be installed within a few hours.

Wood-Mizer lanserar MP200 – en ny tvåsidig hyvel-/fräsmaskin för verkstäder

09.01.2020

Wood-Mizer har lanserat en ny hyvel-/fräsmaskin – MP200. En tvåsidig maskin som hyvlar och fräser två sidor i en enda genomkörning. Denna prisvänliga och lättanvända maskin har konstruerats för snickare som vill tillverka lister, golvbrädor och andra träprodukter snabbt, billigt och effektivt.

Klyvsågslösningar från Wood-Mizer

08.12.2019

Wood-Mizer har ett komplett utbud av klyvsågslösningar tillgängliga för sågverk från grundnivån upp till industriell skala.

Wood-Mizer TITAN HR2000 klyvsåg

06.12.2019

Flera av TITAN-maskinerna överbryggar klyftan mellan de olika teknikerna med smala och breda band i små till medelstora sågverk. Detta möjliggör en lösning som ger timmerproducenter flexibiliteten att antingen använda breda bandprofiler för mer prestanda eller smala bandprofiler om man vill ha en enklare underhållsprocess av bladet.

Artiklar 1 till 6 av totalt 12

Page
Privacy Policy