Nyheter

Wood-Mizer på LIGNA 2023: ”FROM FOREST TO FINAL FORM”

17.05.2023

På LIGNA 2023 i Hannover, Tyskland, presenterade Wood-Mizer en mängd nya lösningar och maskiner som gör det möjligt för sina kunder att bli mer konkurrenskraftiga, möta nya utmaningar, starta olika träprojekt och tjäna pengar på att omvandla stockar till färdiga produkter. Företaget lever upp till sin slogan: ”From Forest to Final Form.”

Wood-Mizers avdelning för industriell sågning, Wood-Mizer Systems, presenterades på LIGNA Show 2023

16.05.2023

Wood-Mizer Systems sågverkslinjer är en modern och heltäckande teknisk lösning för företag som vill öka effektiviteten och automatisera produktionsprocesserna. Alla linjer kan flexibelt konfigureras för att möta kundernas behov, medan teknisk service och support i världsklass garanterar problemfri användning och underhåll.

De bästa träbearbetningsmaskinerna och lösningarna från Wood-Mizer som presenterades på LIGNA 2023

15.05.2023

Under Europas största träindustrimässa, LIGNA, presenterade Wood-Mizer hela sitt sortiment av produkter för träbearbetning, däribland en känd serie träbearbetningsmaskiner och utrustning för framställning av färdiga träprodukter. Bland deras mest sålda modeller kunde vi också se Wood-Mizers senaste lösningar för branschen – deras hyvel-/fräsmaskin MP280 och panelsågen MS750.

Vi presenterar Wood-Mizer MP280 – en fyrsidig hyvel-/fräsmaskin

26.04.2023

För att möta de hela tiden växande kraven på träarbetare har Wood-Mizer utvecklat en andra generationens hyvel-/fräsmaskin baserad på den beprövade MP260, som har sålts i stora volymer världen över. Dess efterträdare, MP280, är en funktionell och mångsidig ...

Wood-Mizer väntas presentera innovativa sågverks- och träbearbetningslösningar på LIGNA 2023

05.04.2023

Wood-Mizer gör sig redo att presentera sina senaste sågverk och träbearbetningsmaskiner för LIGNA-mässans alla besökare – däribland ägare till stora och medelstora sågverksföretag, småföretagare, jordbrukare, hantverkare och hobbyister.

Prisvärt bladunderhåll med kombinationsverktyget BMST50 som både slipar och skränker

08.03.2023

Genom att kombinera två bladunderhållsverktyg i ett har Wood-Mizer tagit fram en smart lösning för sågare som vill kunna ta hand om sina sågblad helt själva. BMST50 är ett kombinationsverktyg som både slipar och skränker – effektivt och billigt. Den sparar plats i verkstaden i och med att det bara behövs en bänk eller ett bord att ställa den på!

Wood-Mizer LT15CLASSIC Mobile finns nu att få med WIDE-såghuvud

11.01.2023

Den populära, mångsidiga och kompakta LT15-serien utökas i och med introduktionen av LT15CLASSIC WIDE Mobile, som kombinerar funktionerna hos den mobila versionen av LT15 med ett bredare såghuvud. ”Det är ett intressant erbjudande för företag och privatpersoner som behöver såga större stockar på avstånd från verkstaden.

Wood-Mizer introducerar ingångssågverket LX50START, med vilket du billigt sågar stockar till virke

16.11.2022

Wood-Mizer utökar sin mycket populära LX-serie med det kompakta ingångssågverket LX50START – ett sågverk för dig som sågar sporadiskt och i små volymer. Den enkla designen i kombination med beprövad teknik och Wood-Mizers höga standard, ger precisionssågning och tillförlitlighet till ett billigt pris.

Wood-Mizer-produkter hjälper till att utbilda om ansvarsfull sågning

04.10.2022

Wood-Mizer är en global tillverkare av sågverk och träbearbetningsmaskiner, med en stark medvetenhet om ekologiska och miljömässiga frågor. Hållbar och noggrann förvaltning av träresurser – from forest to final form – kan bidra till att bevara artrika och blomstrande skogar för kommande generationer.

Wood-Mizer introducerar bordssågen MS300 för högprecisionssågning

07.09.2022

Bordssågen MS300 är ett praktiskt verktyg för träbearbetning i såväl en liten hobbyverkstad som på ett professionellt träbearbetningsföretag. Det är en kompakt och pålitlig maskin tillverkad av kvalitetsmaterial och som är utrustad med ett skjutbord för ökad precision.

Artiklar 1 till 10 av totalt 42

Page