Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

Nyheter

Komplett hydraulik, hög funktionalitet och schysst känsla – Upptäck det nya sågverket Wood-Mizer LT20START

20.02.2024

Vårt uppdrag var att ta fram ett sågverk som kombinerar hydraulik och funktionalitet, till ett otroligt attraktivt pris. Och det har vi gjort med LT20START. Det här sågverket kombinerar avancerad teknik med praktiska lösningar, som ger exceptionellt bra sågning utan krav på stora investeringar!

Upptäck Wood-Mizer LX50START och LX50SUPER – budgetsågverk till bästa möjliga pris

24.10.2023

Wood-Mizer har uppdaterat sin sågverksserie LX50 och anpassat sina erbjudanden till de nuvarande marknadsförhållandena och kundernas växande förväntningar. Kunderna söker alltmer kostnadseffektiva produkter som levererar prestanda som är jämförbara med professionella maskiner. Ett perfekt exempel är de nya versionerna av LX50START och LX50SUPER ...

Wood-Mizer presenterar MS500 – en mångsidig bordssåg med panelsågsfunktioner

26.07.2023

Som svar på en ständigt växande efterfrågan i branschen på avancerade snickerimaskiner, utökar Wood-Mizer sitt sortiment med den mycket funktionella bordssågen MS500. MS500 är resultatet av ett samarbete mellan Wood-Mizers ingenjörer och erfarna snickare. Maskinen har utvecklats för att uppfylla alla behov som små till medelstora verkstäder har i samband med sågning av hårda träslag och olika sorters skivmaterial, såsom MDF.

Panelsågen Wood-Mizer MS750 – för professionell panelsågning och annan kapning

05.07.2023

Wood-Mizer utökar sitt sortiment med en avancerad panelsåg för sågning av olika paneler, träskivor och solida trästycken. MS750 har en robust sågenhet i gjutjärn, en ritsklinga och ett skjutbord i aluminium. Maskinen har utvecklats för snickeriverkstäder och möbeltillverkare som ständigt letar efter mer effektiva sätt att precisionssåga olika typer av trämaterial.

Wood-Mizers mobila sågverk LT20 WIDE presenterades vid Customer Days 2023 i Frankrike

07.06.2023

Wood-Mizer utökar LT20-serien med ett WIDE-huvud framtaget för kundanpassad sågning, små till medelstora träföretag samt entreprenörer. I och med lanseringen av LT20 WIDE har Wood-Mizer slutfört sin implementering av ett WIDE-tillval till hela LT-serien, vilken består av LT15, LT20, LT40 och LT70.

Wood-Mizer på LIGNA 2023: ”FROM FOREST TO FINAL FORM”

17.05.2023

På LIGNA 2023 i Hannover, Tyskland, presenterade Wood-Mizer en mängd nya lösningar och maskiner som gör det möjligt för sina kunder att bli mer konkurrenskraftiga, möta nya utmaningar, starta olika träprojekt och tjäna pengar på att omvandla stockar till färdiga produkter. Företaget lever upp till sin slogan: ”From Forest to Final Form.”

Wood-Mizers avdelning för industriell sågning, Wood-Mizer Systems, presenterades på LIGNA Show 2023

16.05.2023

Wood-Mizer Systems sågverkslinjer är en modern och heltäckande teknisk lösning för företag som vill öka effektiviteten och automatisera produktionsprocesserna. Alla linjer kan flexibelt konfigureras för att möta kundernas behov, medan teknisk service och support i världsklass garanterar problemfri användning och underhåll.

De bästa träbearbetningsmaskinerna och lösningarna från Wood-Mizer som presenterades på LIGNA 2023

15.05.2023

Under Europas största träindustrimässa, LIGNA, presenterade Wood-Mizer hela sitt sortiment av produkter för träbearbetning, däribland en känd serie träbearbetningsmaskiner och utrustning för framställning av färdiga träprodukter. Bland deras mest sålda modeller kunde vi också se Wood-Mizers senaste lösningar för branschen – deras hyvel-/fräsmaskin MP280 och panelsågen MS750.

Vi presenterar Wood-Mizer MP280 – en fyrsidig hyvel-/fräsmaskin

26.04.2023

För att möta de hela tiden växande kraven på träarbetare har Wood-Mizer utvecklat en andra generationens hyvel-/fräsmaskin baserad på den beprövade MP260, som har sålts i stora volymer världen över. Dess efterträdare, MP280, är en funktionell och mångsidig ...

Wood-Mizer väntas presentera innovativa sågverks- och träbearbetningslösningar på LIGNA 2023

05.04.2023

Wood-Mizer gör sig redo att presentera sina senaste sågverk och träbearbetningsmaskiner för LIGNA-mässans alla besökare – däribland ägare till stora och medelstora sågverksföretag, småföretagare, jordbrukare, hantverkare och hobbyister.

Artiklar 1 till 10 av totalt 47

Page