Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

Leveransinformation

Hur skickas mina beställningar?

Alla våra beställningar packas på ett sådant sätt att de kan fraktas säkert till dig. Vi skickar våra blad i platta eller fyrkantiga lådor beroende på antalet blad i din beställning. Andra föremål levereras antingen i sin originalförpackning eller i kartonger märkta med Wood-Mizers logotyp.

Hur mycket kostar frakten?

Leveranskostnaden för blad, knivar och reservdelar inom Sverige är:

  • 100 SEK för paket upp till 5 kg.
  • 230 SEK för skrymmande paket eller paket tyngre än 5 kg.

Sågverk och andra Wood-Mizer-maskiner levereras endast inom Sverige. Leveranskostnaden beror på storleken, vikten och vilket transportbolag som används.

När skickas mina produkter?

Beställningar innehållande blad, knivar och reservdelar som läggs under en arbetsdag (måndag–fredag med undantag för helgdagar) skickas nästa dag om vi har produkterna i lager.

Sågverk och andra Wood-Mizer-maskiner tillverkas på beställning. Ledtider på upp till 12 veckor gäller. Fråga oss för mer information.

Vilka transportbolag använder vi?

Blad, knivar och reservdelar skickas inom Sverige med PostNord eller DSV. Sågverk och andra Wood-Mizer-maskiner levereras antingen av Wood-Mizer eller ett transportbolag. Fråga oss för mer information.

Hur lång tid tar leveransen?

Blad, knivar och andra reservdelar:

  • 2–10 arbetsdagar beroende på var kunden finns

Hur spårar jag mina beställningar?

När din beställning har skickats från vårt lager uppdaterar vi din beställning med ett spårningsnummer som vi sedan skickar till dig via mejl. Du kan kontrollera din beställnings status, spårningsnummer och andra uppgifter på ditt konto.

Vad har jag för leveransalternativ?

  • PostNord
  • DSV

Vilka platser skickar Wood-Mizer Sweden till?

Wood-Mizer Sweden levererar endast beställningar inom Sverige.