Tekniska tips

Översikt över träbearbetningsutrustning från Wood-Mizer

Wood-Mizer erbjuder en mängd träbearbetningsutrustning för profilering, hyvling, fräsning, dimensionshyvling och måttsågning.

Wood-Mizers industriella sågverkslinje TITAN

Vår industriella sågverkslinje kallad TITAN ger hög avkastning, har simpel design och billiga skärverktyg som kan bearbeta trä utan krav på sortering eller avbarkning. Wood-Mizers industriella linjer har visat sig vara framgångsrika på begränsade verkstadsytor med låg energiförbrukning. Och det är bara några av de fördelar med TITAN som gör det möjligt att generera en bra vinst genom kraftigt förbättrad effektivitet vid sågning av stora mängder material.

Mineralolja för din bladsliparutrustning

Ren mineralolja förlänger livslängden hos din CBN-slipskiva. Att använda fel typ av olja kan skada din CBN-slipskiva genom att täppa igen dess fina yta. När den är igentäppt kan den inte rengöras. Det resulterar i att CBN-skivan inte slipar optimalt och börjar lämna brännmärken på bladen.

Justering av bladguiderullar

Bladguiderullar ger extra precision och stabilitet till bandsågblad under sågning. De styr också bladets position i förhållande till sågverksbänken. För att kontrollera om dina bladguiderullar är inställda korrekt behöver du använda en särskild linjal som levererades med ditt sågverk.

Lämpligt eget lager av reservdelar till Wood-Mizer sågverk

Det är viktigt att ha ett mindre lager av reservdelar hemma för att undvika driftstopp. Wood-Mizer har förberett en lista med de mest gångbara reservdelarna, att kunna byta dessa direct spar tid och pengar.

Hur väljer man de bästa skärverktygen I sin verkstad?

Ju fler maskiner du har i din verkstad, desto oftare ställs du inför dilemmat vilka skärverktyg du ska använda, vad som är viktigt för varje sågning och hur du kan vara säker...

Artiklar 1 till 6 av totalt 9

Page
Privacy Policy