Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

Skriv ut sidan Lägg till i jämförelselista

MB200 För Ytbearbetning Av Skivor

Out of stock
Maskin för ytbearbetning av breda skivor, vrilar och brädor

Ytbearbetningsmaskin med hög kapacitet, med eldrivna riktningskontroller av cuttern med variabel matningshastighet, cutter med fem hårdmetallstål och fäste för oscillerande sliphuvud.

Fördelar
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Beskrivning MB200 För Ytbearbetning Av Skivor

SlabMizer MB200 jämnar effektivt ut ytan på träskivor, brädor och andra breda material med minimal arbetsinsats. I jämförelse med en traditionell hyvelmaskin eller överfräs kan SlabMizer bearbeta bredare och tjockare material på kortare tid tack vare den eldrivna kuttern med riktningsstyrning och variabel hastighet. För möjligheten att bearbeta längre material kan en 1 520 mm bänkförlängning användas.

Materialet säkras på den kraftiga, svetsade stålramen med 4 justerbara klämmor. För att justera skärdjupet kan en handvev överst på cuttern ställas in från 0,40 mm till 3,17 mm i steg om 0,40 mm. Cuttern startas och manövreras av en elstyrd manöverpanel som kan användas från valfri sida av maskinen eller lossas från stativet för handhållen användning.

Kontroller: på/av, variabel hastighet, riktningsjoystick för X- och Y-axeln (används för bearbetning av material längs med eller mot fibrerna). Cuttern kan också manövreras manuellt med ett handtag. När båda sidorna av arbetsstycket har bearbetats kan önskad finish uppnås med hjälp av det 177 mm oscillerande sliphuvudtillbehöret. Slipdamm avlägsnas enkelt via spånsugsöppningen (1 016 mm i diameter) ovanpå kuttern som kan anslutas till ett spånavskiljarsystem.

Read More
Videor MB200 För Ytbearbetning Av Skivor
Egenskaper MB200 För Ytbearbetning Av Skivor

Mer information MB200 För Ytbearbetning Av Skivor
Mer information
Effekt
Motor 2.9 kW
Sågkapacitet
Max. Milling Depth 3.2 mm
Min. Milling Depth 0.4 mm
Max. Material Width 1420 mm
Max. Material Length 3962 mm
Min. Material Length 558 mm
Max. Material Thickness 203 mm
Min. Material Thickness 12 mm
Få en offert MB200 För Ytbearbetning Av Skivor
Write Your Own Review
Du recenserar detta:MB200 För Ytbearbetning Av Skivor