Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

ReSharp

ReSharp

Lämna slipningen av bladen till experterna

Många av Wood-Mizers återförsäljare erbjuder vår heltäckande tjänst ReSharp, som inte bara ger dig nyvässade sågblad utan också restaurerar dem till en nivå som ligger nära nyskick. Samma maskiner som används för att producera blad i Wood-Mizers produktionslinjer används också vid de av våra anläggningar som erbjuder ReSharp. Varje blad vässas med hjälp av den bästa CBN-sliptekniken, samt med datoriserad skränkning för att säkerställa noggrannheten och ett starkt, jämnt skär.

Bladunderhållspaket för kunder

Wood-Mizer har utvecklat olika typer av sliputrustning för att passa dina behov, alltifrån slipverktyg på grundläggande nivå till slipverktyg för industriella högproducerande tillämpningar. För kunder som inte kan utnyttja tjänsten Re-Sharp finns det ett bladunderhållspaket som du kan använda för att restaurera dina egna blad. Bladunderhållspaketet ger dig resultat som nästan ligger på "fabriksnivå". Vårt slip- och skränkningsutrustning är noggrant konstruerad för att ge bästa möjliga balans mellan låg kostnad, utmärkta resultat och lång livslängd under svåra arbetsförhållanden.

All sliputrustning från Wood-Mizer använder superslipteknik med CBN-slipskivor för att få bästa möjliga slipresultat. Wood-Mizer tillverkar sina egna CBN-skivor, som är utformade för respektive bladprofil, så att du inte behöver konfigurera din slipsten. När du använder en CBN-skiva från Wood-Mizer för att slipa dina blad slipar du dem enligt våra tillverkningsspecifikationer.