HR700 horisontell klyvsåg

Out of stock
Skriv ut sidan Lägg till i jämförelselista
Modulär horisontell klyvsåg av industriell modell med flera såghuvuden.
Den modulära konstruktionen hos HR700 gör denna enkel att bygga ut från ett såghuvud upp till maximalt sex såghuvuden.
Beskrivning HR700 horisontell klyvsåg

HR700 är perfekt för verksamheter som behöver en klyvsåg för krävande tillämpningar med flera såghuvuden och hög kapacitet. Den modulära konstruktionen gör den lätt att bygga ut från ett såghuvud till maximala sex såghuvuden, efter hand som kraven ändras. i sin maximala konfiguration med sex såghuvuden omvandlar HR700 stora block till sex brädor och en platta under en enda operation.

En separat operatörsstation innehåller alla klyvsågens reglage. Som standard justeras såghuvudets höjd med en manuell skruv. Som tillval finns datamåttsättning med elektronisk upp-/nedfunktion, som ger bättre hastighet och precision vid justering av såghuvudena för att producera timmer av annan storlek. Centraliserad bladspänning för varje 2-huvudsbas gör bladbytesprocessen mer effektiv.

Ståltransportbandet med dubbla banor ger en stabil och slitstark yta som ger stocken stöd under hela dess bredd. Tunga, drivna rullar stabiliserar och matar blocken genom såghuvudena under sågningen. Detta gör det lättare att bearbeta korta block och material med interna spänningar. En pneumatisk givare höjer automatiskt rullarna för att anpassa dem till inkommande block. Rullens varvtal anpassas till transportbandets hastighet och ger på så sätt en mer precis sågning för tunna brädor.

Grundmodellen av HR700 har två såghuvuden som standard. Det enda som krävs för att bygga ut klyvsågen är att lägga till en modul med två såghuvuden samt installera ett längre transportband. Den modulära konstruktionen gör transporter lättare och mindre kostsamma. Samtidigt får olika verksamheter möjlighet att kunna öka sågningskapaciteten när efterfrågan ändras.

Read More
Mer information HR700 horisontell klyvsåg
Mer information
Effekt
Effekt 11 kW el-motor / per huvud
15 kW el-motor / per huvud
18,5 kW el-motor / per huvud
Sågkapacitet
Max. bredd på snitt 400 mm
Max. skärhöjd 400 mm
Min. skärhöjd 6 mm
Min. materiallängd 1200 mm
Matningssystem
Typ Transportband av stål med dubbla banor
Matningshastighet 0 - 20 m/s
Sågblad
Längd 4670 mm
Bredd 32 mm
35 mm
38 mm
Huvudfunktioner och tillval
Huvud upp/ner Manuell (skruv)
Elektrisk
Bladhjul
Diameter 600 mm
Write Your Own Review
Du recenserar detta:HR700 horisontell klyvsåg