Spara pengar på Wood-Mizer LT20 – ”Det billigaste sågverket med hydraulik”

Wood-Mizer LT20 sawmill with hydraulics and a debarker on a PROMOTION
01.03.2021

Bandsågverket Wood-Mizer LT20 är en populär och tillförlitlig maskin som gör det möjligt för små och medelstora träbearbetningsföretag att öka produktiviteten och samtidigt sänka kostnaderna. Det är perfekt för företag som startar upp sågverksamhet samt även för redan etablerade företag som söker sätt att optimera sågprocessen.


LT20 är väletablerat på marknaden och har sålts till tusentals företag världen över. Det uppskattas för sin mångsidighet och tillförlitlighet, sin relativt låga kostnad och det minimala underhållet. Just nu kostar LT20 med AH3-hydraulikpaketet och en barkfräs endast 177000 SEK+moms (inkl. 11 sågblad och 1 st vändhake) till den 30 juni, 2021. Ni får möjlighet att bli ägare till ett utmärkt sågverk med mycket användbara funktioner till ett mycket attraktivt pris.

Vår LT20-kampanj ”Den billigaste maskinen med hydraulik” beskriver på pricken sågverkets viktigaste fördelar. LT20ME15SAH3-SWR med barkfräs är en fullmatad kombination av elektriskt såghuvud, robust bänk i M-storlek, effektivt hydraulpaket och dessutom – reducerat pris.

LT20 kapar 6,1 m långa stockar med upp till 80 cm diameter. Kantskärningsbredden är 58 cm, med en tjocklek på cirka 25 cm. Eftersom driften av sågverket har gjorts så smidig som möjligt med elektriskt såghuvud (upp/ned) och variabel matningshastighet (framåt/bakåt) är dess effektivitet jämförbar med sågverket LT40. Såghuvudet är utformat som enkelmastanhåll vilket förbättrar förmågan att fräsa oregelbundet formade stockar. LT20 är utrustad med praktiska och exakta styrdon för automatisk inställning av brädtjocklek – SW10 Setworks – som gör det möjligt att programmera önskad tjocklek en gång, så justeras såghuvudets höjd automatiskt för varje genomkörning. Den elektriska bladstyrarmen hindrar bladet från att vibrera vid sågning av material i olika storlekar, och bladsmörjningen som matas direkt på bladet förlänger dettas körtid. LT20 är utrustat med en barkfräs som hjälper bladet såga frysta eller leriga stockar och förlänger bladets totala livslängd. Standardelmotorn genererar 11 kW effekt, men man kan beställa starkare versioner (t.ex. 15 kW), vilket kan vara till hjälp vid fräsning av hårdare träslag.

 

 

En annan fördel med LT20 är en förstärkt, funktionell bänk med vinklade skenor som assisteras av AH3-hydraulpaketet. Den hydrauliskt styrda bänken är utrustad med tre sidostöd, centralklämma på två stänger, stockvändare, två stockutjämnande rullar samt stocklastare. Med så många bänkfunktioner går det snabbt och enkelt att flytta tunga stockar.

 

 

Wood-Mizers tekniska support inkluderar utan extra kostnad utbildning för start och drift av sågverket som bekräftas med ett intyg för den framtida operatören. Förutom 2 års garanti ger vår kundservice teknisk support under och efter garantiperioden, vilket tveklöst är en ytterligare fördel som kunderna uppskattar när de blir ägare till ett Wood-Mizer-sågverk.

Mer information om kampanjerbjudandet plus teknisk specifikation för LT20 finns på den officiella webbplatsen https://woodmizer.se/lt20-promo-2021 eller hos din lokala säljrepresentant https://woodmizer.se/contact

Vi förbehåller oss rätten att ändra kampanjvillkoren utan att ange skälen.

***