Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

StartCUT - en ny serie Wood-Mizer bandsågblad

Wood-Mizer blades
06.05.2020

 

Wood-Mizer introducerar en ny serie av kolstålbandsågblad som kombinerar lågt pris och medelklassprestanda. För närvarande är StartCUT det mest prisvärda bladet i företagets bladserie.

StartCUT-bladen är ett nytt tillskott till Wood-Mizers bandsågbladssortiment som också inkluderar den populära SilverTIP-serien, bästsäljande DoubleHARD-serien, högkvalitativa MaxFLEX och specialitet BiMETAL, RazorTIP och Vortex bandsågblad.

StartCUT-bladen är tillverkade av kolstål med fokus på kvalitet och prioritering av en hög standard av tekniska parametrar. Dessa sågverks- och bågblad säljs med induktionshärdade tänder som är inställda och skärpade. StartCUT är för närvarande ett av de mest ekonomiska bladen på marknaden som ger konkurrenskraftiga priser tillsammans med kvalitetsbesparande resultat.

"Det finns en stor grupp kunder vars val baseras på bladkostnaden. StartCUT är det bästa bladet i detta fall. StartCUT har testats i många länder och har visat sig uppfylla kundernas förväntningar", säger Krzysztof Kropidlowski, försäljningsdirektör på Wood-Mizer Industries, Polen.

Den nya StartCUT-bladeslogotypen:

Wood-Mizer StartCUT blades

StartCUT-blad finns att beställa i Europa. Ring ditt lokala Wood-Mizer-kontor för att få ett erbjudande