Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

Wood-Mizer LIVE: Den första onlinedemonstrationen av Wood-Mizers nya produkter, 17 september 2020

Wood-Mizer new product LIVE Broadcast September 17
17.09.2020

 

Wood-Mizer presenterar ett antal LIVE-demonstrationer på YouTube och Facebook. Här kan du se inspelningen av den första demon från 17 september, där Wood-Mizer presenterade sina nyaste produkter. Se en tablå med våra LIVE-sändningar här. Missa inte Wood-Mizers onlineevenemang där du kan ställa dina frågor direkt till Wood-Mizer-specialister i en onlinechatt.

 

ETT LITET LT15-SÅGVERK FÖR MOBILA ANVÄNDARE

LT15MOBILE – en serie prisvänliga sågverk för bearbetning av små volymer

Tack vare sin mångsidighet och prisvänlighet har LT15 blivit mycket populärt bland fastighetsägare, snickare, timmermän, bönder, arborister, ägare till mindre sågverk och många fler. Nu finns det här lilla sågverket från Wood-Mizer i ett mobilt utförande.

 

Wood-Mizer LT15 Mobile

 

OM DU SÅGAR BREDA STOCKAR OCH TILLVERKAR BREDA BRÄDOR FÅR DU INTE MISSA LT40WIDE

LT40WIDE – Ett nytt bredare huvud för vårt mest populära sågverk

Den NYA versionen av LT40WIDE möjliggör bearbetning av upp till 88 cm breda block (15 cm bredare än det vanliga LT40-sågverket) och stockar upp till 105 cm i diameter tack vare den nya designen. För att ge ytterligare bladstabilitet har Wood-Mizer förbättrat bladstyrskenan för att ge ett perfekt skär varje gång.

 

Wood-Mizer LT40WIDE

 

HELT NY IDÈ FÖR DE SOM TILLVERKAR VIRKE AV MÖBELKVALITET

MB200 – en ny maskin för ytbearbetning av breda brädor, vrilar och skivor

SlabMizer MB200 jämnar effektivt ut ytan på träskivor, brädor och andra breda material med minimalt arbete. SlabMizer bearbetar material upp till 1 420 mm breda, 203 mm tjocka och 558 mm långa. Maskinen har ett kutterhuvud med riktningsstyrning och variabel hastighet, ett 5” fräs/hyvel-kutterhuvud med fem fyrsidiga stål samt ett monterbart sliphuvud med roterande-oscillerande rörelse.

 

Wood-Mizer MB200 SlabMizer

 

Wood-Mizer MB200 SlabMizer

 

WOOD-MIZERS SENASTE DUBBELSKENADE LX-SÅGVERK FÖR BREDARE OCH DJUPARE SÅGNING

LX250 – Dubbelskenat sågverk med ett 135 cm brett skär

LX250 är framtaget för sågning av massiva skivor och brädor och ansluter sig nu till Wood-Mizers LX-serie med dubbelskenade sågverk. Det har en hållbar stålbänk för hantering av tunga stockar, medan upphöjda sektioner i bänken möjliggör enkel pålastning av stockar med gaffeltruck eller traktor.

 

Wood-Mizer LX250

 

NY NIVÅ AV PALLPRODUKTION MED HR250

HR250 – Kompakt dubbelbladad horisontell klyvsåg med digital setworks

Den unika designen hos HR250 gör det möjligt att klyvsåga ett block i två eller tre delar med varje genomkörning. Digital setworks och ytterligare säkerhetsfunktioner gör den här maskinen väldigt enkel att installera i optimeringssyfte i en stor befintlig verksamhet. Smalspårsblad kräver mindre underhåll och reducerar underhållstiden till ett minimum.

 

Wood-Mizer HR250

 

För mer information och erbjudanden, kontakta din lokala Wood-Mizer-återförsäljare.