Wood-Mizers svenska WEBBSHOP är redo för beställningar!

Swedish E-Store Open
24.02.2021

Vår nyöppnade webbshop är ett steg mot förbättrad kundupplevelse vid köp av Wood-Mizers produkter. Kunderna har glädje av internetbutiken på många sätt, främst kanske genom att handla snabbare, smartare och bekvämare. Så här kan webbshoppen höja shoppingupplevelsen:

- Öppet dygnet runt: beställ produkter dygnet runt, hela veckan.

- Onlineshopping: hemifrån, utan bilkörning, köer, parkeringsproblem etc. – handla bekvämt rätt och slätt.

- Stort produktutbud: allt från sågblad, reservdelar, tillbehör och prylar – till hela maskiner. Webbplatsens utbud ökar ständigt! 

- Kompletta och exakta produktbeskrivningar, inklusive foton, infotexter, praktiska tips etc. Du får all nödvändig information för ett smart köp!

- Säker och enkel betalning med Klarna.

- Tillförlitlig och snabb leverans från vårt huvudlager av pålitliga speditörer (DSV, PostNord). 

 

 

Det är enkelt att börja handla i Wood-Mizers svenska webbshop! Gå bara till https://woodmizer.se/ och bestäm dig för vad du vill ha, logga in eller skapa ett konto. Du kan också handla som gäst utan att behöva registrera dig, men i det långa loppet är det värt att skapa ett konto och dra nytta av olika kampanjer, reor eller exklusiva erbjudanden. Lägg de önskade produkterna i varukorgen, dubbelkolla beställningen för att se till att du inte har glömt någonting och fortsätt till kassan. Ange leveransadressen och hur du vill betala. Lägg in och validera ditt unika momsnummer om du är företagare så att moms inte läggs på beställningen. Klart! Utrustningen är på väg till dig.

Trots att Wood-Mizers webbshop är nyöppnad har den redan rätt mycket att erbjuda. Listan över produkter blir längre och längre, eftersom sälj- och marknadsteamet arbetar kontinuerligt med att färdigställa nya beskrivningar och lägga till länkar på webbplatsen. Produktutbudet innefattar:Trots att Wood-Mizers webbshop är nyöppnad har den redan rätt mycket att erbjuda. Listan över produkter blir längre och längre, eftersom sälj- och marknadsteamet arbetar kontinuerligt med att färdigställa nya beskrivningar och lägga till länkar på webbplatsen. Produktutbudet innefattar:


Bandsågblad – hjärtat i varje sågverk, finns i många konfigurationer.

Reservdelar – oumbärliga för att hålla sågverket i gång, t.ex. bladhjulsremmar, bladguiderullar med kullager, drivremmar, kamföljare, luftfilter, oljefilter, bränslefilter, tändstift etc. 

WM TOOLS-produkter – cirkelsågblad, skär, kuttrar, CBN-sliphjul etc.

Sågverkstillbehör – bänksektioner, vändhakar, lastningsramper, kilar för avsmalnande stockar etc.

Kläder och gåvor – de kommer säkert att platsa i många verkstäder ... Kolla själv! 

 

 

Wood-Mizer ser fram emot att stärka samarbetet med kunderna genom denna smidiga e-handelslösning. Vi hoppas att webbshoppen inte bara lockar den yngre generationen som är van vid modern digital shopping utan också får äldre och erfarna träbearbetare att handla snabbt och bekvämt online.