BMS250

Out of stock
Skriv ut sidan Lägg till i jämförelselista
Beskrivning BMS250

Bladslipmaskinen BMS250 är perfekt för sågverksägare som är beredda att investera i en automatisk slipmaskin av hög kvalitet som regelbundet och tillförlitligt kan slipa sågblad inom en timmersågningsverksamhet.

BMS250 slipar automatiskt bladen enligt ett förinställt tandantal. Kåpan och slipskivan lyfts ur vägen så att det blir lätt att installera och ta bort bladet. BMS250 har auto-shutoff och ett variabelt varvtal som kan styras från styrpanelen. Den robusta kåpan skyddar bladet under slipningen och är försedd med ett utblås. Oljetorkdynor avlägsnar automatiskt överflödig olja från bladet.

BMS250 är försedd med 127 mm fullprofils CBN-slipskivor, som finns med olika profil och kan användas direkt ur förpackningen vid slipning. BMS250 är utrustad med en 0,18 kW enfas AC-motor med ett varvtal på 2 800 varv/minut. Ett oljesmörjsystem håller bladet kylt under slipning och magneter drar till sig metallspån och rengör oljan för återvinning. Tandregulatorn kan användas för fininställning. Det går även lätt att justera bladhöjdens plattform för att hantera blad med en bredd på 25 mm till 50 mm.

Read More
Videor BMS250
Write Your Own Review
Du recenserar detta:BMS250
Privacy Policy