Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

DE

Lokalbefolkningen i Rheinland använder sågverket LX50 för att rädda timmer som förstörts av barkborrar

Med ett mindre sågverk på fastigheten kan du rädda värdefullt timmer och förgylla livet med timtal av glädjefyllt arbete.

En tysk gård diversifierar sin inkomst med sågverket Wood-Mizer LT70

En fjärde generationens tysk jordbrukare startar sågverksamhet med sågverket LT70, som han använder för att underhålla gården och tillhandahålla virke till lokalsamhället. Med sågverksutrustning från Wood-Mizer kan gårdsägare världen över diversifiera sin verksamhet och generera vinst genom att producera lokalt virke.

Möbeltillverkning i Niedersachsen, Tyskland

Stora stockar är ofta billiga men svårare att hantera; endast några få kan bearbeta dem. Dessa svårigheter stoppade dock inte Jan Narten, en ung träarbetare från Tyskland som sågar stora stockar och tillverkar unika trämöbler.

Två tyska snickare inrättade en verkstad för utbildning i design av trämöbler

När Heiner Schäfers och Aron Keidel, två snickerientusiaster, träffades på snickeriskola i Tyskland kläckte de en rad fantastiska idéer. De började arbeta tillsammans för tolv år sedan och i dag driver de en helt unik verksamhet i Recklinghausen i Tyskland.

Tysk Power Frau driver sågverk

Det finns en såg i östra Tyskland som ägs och drivs på entreprenad av en kvinna. Hennes kollegor kallar henne respektfullt Power Frau.

Traditionella klockor låter bättre med en upphängning och klockstapel av ekträ

The Bachert company grundades år 1725 av Kaspar Bachert i sydvästra Tyskland, företaget tillverkar och restaurerar alla typer av bronsklockor och klockstaplar i trä åt sina kunder runt om i Europa. Även om företaget har varit verksamt i nästan 300 år, drivs det fortfarande av ättlingar till grundaren. De fortsätter att arbeta i stort sett på samma sätt som deras förfader.

Artiklar 1 till 6 av totalt 10

Page