Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

PL

Polsk entreprenör når framgång med ett sågverk från Wood-Mizer

Den polska entreprenören Zygmunt Koss berättar om hur han fann en passion för träbearbetning och hur han uppnådde framgång i affärer tack vare rätt teknik. ”Jag började med träförädling av en ren slump, det var ingenting jag planerade”, säger Zygmunt ...

Gammalt virke får nytt liv med Wood-Mizers sågverk och träbearbetningsutrustning

Mottot ”Naturen gör oss lyckliga” är ledstjärna för Kamil Broda, en entreprenör från Skarżysko-Kamienna i Polen. Kamil arbetade i finansbranschen i 20 år tills han bestämde sig för att förverkliga sin dröm. Hans företag OLD Mountains grundades för att skapa möbler och vardagsartiklar av träavfall och kombinera detta med stål, betong, glas och lite till – grundtanken bakom dessa unika produkter som Kamil vill kommunicera till sina kunder.

Sågverk av premiumkvalitet hjälper ett polskt trämöbelföretag att ”vinna marknaden”

FAGUS är ett familjeföretag från Sępólno Krajeńskie, Polen, som är baserat på tradition och många års erfarenhet. Företaget specialiserar sig på tillverkningen av möbler i solitt trä, i huvudsak från ek och bok.

Sågverkslinjen Wood-Mizer förbättrar produktiviteten avsevärt för lastpallstillverkare

Produktionseffektivitet är en av de viktigaste faktorerna som avgör framgång i lastpallsindustrin och för Mr. Jan Zawada har produktionseffektiviteten ökat dramatiskt med en ny sågverkslinje från Wood-Mizer med breda band. Och hans plan för kommande förbättringar är långt ifrån färdig än.

Första installationen av klyvsågen HR250 i Polen: En palltillverkare rapporterar imponerande produktionsförbättringar

Familjeföretaget AMESKO tillverkar pallar och annat träemballage i den polska byn Szczytkowice. Företaget rapporterar ökad effektivitet som följd av installationen av nya klyvsågen HR250 i sin produktionslinje – en klyvsåg med dubbla blad.