Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

Pallsnickare

Nelson Wood Shims rapporterar en 30 till 50 procentig ökning av kapaciteten med det senaste sågsystemet TV6000/MR6000

Nelson Wood Shims i Minnesota, USA, är Nordamerikas största tillverkare av högkvalitativa träkilar, som de säljer över hela landet. Företaget investerade nyligen i ett nytt sågverkssystem för att maximera avkastningen och samtidigt minimera investeringar och driftkostnader.

Nytt sågverksföretag i Thailand fokuserar på ROI

Ett biomassaföretag utökar sin pallproduktion med nya sågverk som ger bättre ”return on investment” (ROI) än gamla maskiner.

Sågverkslinjen Wood-Mizer förbättrar produktiviteten avsevärt för lastpallstillverkare

Produktionseffektivitet är en av de viktigaste faktorerna som avgör framgång i lastpallsindustrin och för Mr. Jan Zawada har produktionseffektiviteten ökat dramatiskt med en ny sågverkslinje från Wood-Mizer med breda band. Och hans plan för kommande förbättringar är långt ifrån färdig än.

Första installationen av klyvsågen HR250 i Polen: En palltillverkare rapporterar imponerande produktionsförbättringar

Familjeföretaget AMESKO tillverkar pallar och annat träemballage i den polska byn Szczytkowice. Företaget rapporterar ökad effektivitet som följd av installationen av nya klyvsågen HR250 i sin produktionslinje – en klyvsåg med dubbla blad.

Thailändskt Palltillverkarföretag Fördubblar Sin Produktivitet Tack Vare En Klyvsåg Från Wood-mizer

En modern pallfabrik i Thailand ersatte två vertikala bandsågar med en klyvsåg från Wood-Mizer och fördubblade därmed sin sågproduktivitet.