Korsvirkesbyggnader

Stort bastubygge i trä på en holme i Helsingfors

Ett finskt träbearbetningsföretag, Hirsityö Heikkilä, har byggt en stor bastu av trä på en holme i Sveaborgsområdet av virke från ett Wood-Mizer-sågverk.

Wood-Mizers sågverk LT15 och timmerhyvel MP100 jobbar med tjeckiska timmerhus

För Hanis Log Homes i Tjeckien är timmerhus big business. Företaget har över 50 hantverkare och bygger alltfler timmerhus för vart år som går och specialiserar sig på skräddarsydda objekt som verkligen framhäver träets naturliga skönhet.

Byggandet av Noas ark

Ett av Wood-Mizers minsta sågverk användes till att såga 50 % av virket till världens största fristående träramskonstruktion – en rekonstruktion av Noas ark i biblisk storlek.

En Gammal Snickeriverkstad I Tyskland Har Fått Sig En Uppgradering

Wood-Mizers hyvel-/fräsmaskin MP360 påskyndar arbetet och förbättrar precisionen hos en tysk snickeriverkstad som genomsyras av historia.

Norskt Företag Inom Timmerkonstruktion Uppgraderar Till Sågverket Extended LT70

Simostranda Stav & Laft är ett byggföretag utanför Oslo som specialiserar sig på timmerstommar. Företaget drivs av Sveinung Bergan och Einar Holm som har samarbetat som...

Restaurering av halvtimrade hus: från hobby till affärsverksamhet

Kim och Christian Zibulla från den lilla staden Berkum i Tyskland driver ett globalt ingenjörsföretag. Fascinationen för gammal halvtimrad arkitektur gjorde att de för flera...

Artiklar 1 till 6 av totalt 7

Page