Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

Korsvirkesbyggnader

Wood-Mizers maskiner sågar ek på Welsh Customer Days 2023

2023 hölls de årliga Wood-Mizer Customer Days vid Oak Frame Company i Saint Asaph, Norra Wales. Simon Belfield, en passionerad sågverkare och företagsägare, specialiserar sig på att tillverka olika ek- och lärkprodukter, däribland färdiga stugor, lusthus, garage och trädgårdsskjul, men framför allt ektak och stommar. ”Jag har alltid tyckt om att arbeta med trä”, säger Simon. ”Trä tilltalar alla. Det kan användas på så många sätt. När allt kommer omkring är det en rent fenomenal produkt.”

Att bygga herdestugor i de franska Alperna med Wood-Mizers maskiner

Vid sidan av att bygga högkvalitativa timmerstugor åt herdarna använder Aleksander Salicis, en snickare från Plan du Verdon i de franska Alperna, lokalt trä för att tillhandahålla snickeritjänster och produkter till sina kunder. Aleksander använder sig av flera Wood-Mizer-maskiner i sitt såg- och träbearbetningsföretag, Salicis Charpente.

Stort bastubygge i trä på en holme i Helsingfors

Ett finskt träbearbetningsföretag, Hirsityö Heikkilä, har byggt en stor bastu av trä på en holme i Sveaborgsområdet av virke från ett Wood-Mizer-sågverk.

Wood-Mizers sågverk LT15 och timmerhyvel MP100 jobbar med tjeckiska timmerhus

För Hanis Log Homes i Tjeckien är timmerhus big business. Företaget har över 50 hantverkare och bygger alltfler timmerhus för vart år som går och specialiserar sig på skräddarsydda objekt som verkligen framhäver träets naturliga skönhet.

Byggandet av Noas ark

Ett av Wood-Mizers minsta sågverk användes till att såga 50 % av virket till världens största fristående träramskonstruktion – en rekonstruktion av Noas ark i biblisk storlek.

En Gammal Snickeriverkstad I Tyskland Har Fått Sig En Uppgradering

Wood-Mizers hyvel-/fräsmaskin MP360 påskyndar arbetet och förbättrar precisionen hos en tysk snickeriverkstad som genomsyras av historia.

Artiklar 7 till 12 av totalt 15

Page