Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

Utställningar och kunddagar

Wood-Mizer på LIGNA 2023: ”FROM FOREST TO FINAL FORM”

17.05.2023

På LIGNA 2023 i Hannover, Tyskland, presenterade Wood-Mizer en mängd nya lösningar och maskiner som gör det möjligt för sina kunder att bli mer konkurrenskraftiga, möta nya utmaningar, starta olika träprojekt och tjäna pengar på att omvandla stockar till färdiga produkter. Företaget lever upp till sin slogan: ”From Forest to Final Form.”

Wood-Mizers avdelning för industriell sågning, Wood-Mizer Systems, presenterades på LIGNA Show 2023

16.05.2023

Wood-Mizer Systems sågverkslinjer är en modern och heltäckande teknisk lösning för företag som vill öka effektiviteten och automatisera produktionsprocesserna. Alla linjer kan flexibelt konfigureras för att möta kundernas behov, medan teknisk service och support i världsklass garanterar problemfri användning och underhåll.

De bästa träbearbetningsmaskinerna och lösningarna från Wood-Mizer som presenterades på LIGNA 2023

15.05.2023

Under Europas största träindustrimässa, LIGNA, presenterade Wood-Mizer hela sitt sortiment av produkter för träbearbetning, däribland en känd serie träbearbetningsmaskiner och utrustning för framställning av färdiga träprodukter. Bland deras mest sålda modeller kunde vi också se Wood-Mizers senaste lösningar för branschen – deras hyvel-/fräsmaskin MP280 och panelsågen MS750.

Wood-Mizer väntas presentera innovativa sågverks- och träbearbetningslösningar på LIGNA 2023

05.04.2023

Wood-Mizer gör sig redo att presentera sina senaste sågverk och träbearbetningsmaskiner för LIGNA-mässans alla besökare – däribland ägare till stora och medelstora sågverksföretag, småföretagare, jordbrukare, hantverkare och hobbyister.

Fokus på produktivitet: Wood-Mizers sågverkslinje LT70 HD

02.06.2021

Wood-Mizer flaggar för en ny LIVE-sändning som presenterar ett av de tuffaste sågverken från Wood-Mizer, LT70 HEAVY DUTY, tillsammans med kantverket EG300, lastramper och en sorteringsbänk. Onlinepresentationen är planerad till 10 juni 2021 och kommer också att finnas på YouTube.

Hur förbättrar jag bladets prestanda? Ny videoserie från Wood-Mizer LIVE

28.04.2021

Wood-Mizer bjuder in till en serie LIVE-presentationer om sågblad närmare bestämt om skränkning, inställning och val av bladtyp. I en live-sändning diskuterar Wood-Mizers experter beprövad praxis för bladunderhåll, presenterar nödvändiga serviceverktyg och delar med sig av praktisk kunskap.

Artiklar 1 till 6 av totalt 8

Page