Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

Nyheter

Prisvärt bladunderhåll med kombinationsverktyget BMST50 som både slipar och skränker

08.03.2023

Genom att kombinera två bladunderhållsverktyg i ett har Wood-Mizer tagit fram en smart lösning för sågare som vill kunna ta hand om sina sågblad helt själva. BMST50 är ett kombinationsverktyg som både slipar och skränker – effektivt och billigt. Den sparar plats i verkstaden i och med att det bara behövs en bänk eller ett bord att ställa den på!

Wood-Mizer LT15CLASSIC Mobile finns nu att få med WIDE-såghuvud

11.01.2023

Den populära, mångsidiga och kompakta LT15-serien utökas i och med introduktionen av LT15CLASSIC WIDE Mobile, som kombinerar funktionerna hos den mobila versionen av LT15 med ett bredare såghuvud. ”Det är ett intressant erbjudande för företag och privatpersoner som behöver såga större stockar på avstånd från verkstaden.

Wood-Mizer introducerar ingångssågverket LX50START, med vilket du billigt sågar stockar till virke

16.11.2022

Wood-Mizer utökar sin mycket populära LX-serie med det kompakta ingångssågverket LX50START – ett sågverk för dig som sågar sporadiskt och i små volymer. Den enkla designen i kombination med beprövad teknik och Wood-Mizers höga standard, ger precisionssågning och tillförlitlighet till ett billigt pris.

Wood-Mizer-produkter hjälper till att utbilda om ansvarsfull sågning

04.10.2022

Wood-Mizer är en global tillverkare av sågverk och träbearbetningsmaskiner, med en stark medvetenhet om ekologiska och miljömässiga frågor. Hållbar och noggrann förvaltning av träresurser – from forest to final form – kan bidra till att bevara artrika och blomstrande skogar för kommande generationer.

Wood-Mizer introducerar bordssågen MS300 för högprecisionssågning

07.09.2022

Bordssågen MS300 är ett praktiskt verktyg för träbearbetning i såväl en liten hobbyverkstad som på ett professionellt träbearbetningsföretag. Det är en kompakt och pålitlig maskin tillverkad av kvalitetsmaterial och som är utrustad med ett skjutbord för ökad precision.

Wood-Mizer utökar sitt produktutbud med CNC-maskiner

13.07.2022

Wood-Mizer har utvecklat en avancerad produktlinje med CNC-maskiner (Computer Numerically Controlled) för automatisk bearbetning av trä, plast, kompositer och lättmetaller, med maximal prestanda och precision.

Wood-Mizer-sågverk återbrukar gammalt stadsvirke på COP26 i Glasgow 2021

02.02.2022

Under de senaste decennierna har människor sett klimatförändringar som verkar ha en alltmer påtaglig inverkan på deras närmaste miljö och hushåll, såväl som deras hälsa och livsstil. Även om konsekvenserna av klimatförändringarna är förödande fortsätter länder och organisationer att kombinera sina krafter för att skapa en bättre morgondag. Vid COP26 visade Wood-Mizer upp sin bästa sågverksutrustning och metoder för att omvandla stockar till värdefullt byggmaterial.

Wood-Mizer USA firar 40 år

19.01.2022

Wood-Mizer, den globalt ledande tillverkaren av sågverk och träbearbetningsutrustning, firar jubileum. I 40 år har vi med våra produkter och tjänster hjälpt människor över hela världen att bearbeta trä From Forest to Final Form®.

Wood-Mizer Europe avslutar år 2021 och planerar för framtiden

29.12.2021

När året närmar sig sitt slut är det dags att sammanfatta dess avgörande ögonblick och utarbeta en plan för nästa år. I en intervju med vår Sales Director, Krzysztof Kropidłowski reflekterar vi över Wood-Mizer-händelserna 2021, tar pulsen på träindustrin och tittar på företagets kalender för nästa år.

Wood-Mizer introducerar nya bensinmotorn G57 för de mobila sågverken LT70 och LT70WIDE

02.12.2021

Nyligen uppdaterade Wood-Mizer sitt utbud av professionella sågverk genom att ersätta dieselmotorerna med en ny bensinmotor (G57) på sina sågverk LT70 och LT70WIDE. Bensinmotorn G57 är en viktig uppgradering av sågverksserien LT70 eftersom den ...

Artiklar 11 till 20 av totalt 47