Nyheter

Wood-Mizer och MOReTENs går samman om snickerimaskiner

24.03.2021

Från en ung grabbs snickardröm till framgångsrikt samarbete mellan två stora tillverkare av snickeriutrustning. Bo Martensson, grundare av svenska MOReTENs om hur man kan gå från dröm till handling, från trä till slutprodukter och innovativ design till kontinuerlig tillväxt och utveckling.

Spara pengar på Wood-Mizer LT20 – ”Det billigaste sågverket med hydraulik”

01.03.2021

Vår LT20-kampanj ”Den billigaste maskinen med hydraulik” beskriver på pricken sågverkets viktigaste fördelar. LT20ME15SAH3-SWR med barkfräs är en fullmatad kombination av elektriskt såghuvud, robust bänk i M-storlek, effektivt hydraulpaket och dessutom – reducerat pris.

Wood-Mizers svenska WEBBSHOP är redo för beställningar!

24.02.2021

Vår nyöppnade webbshop är ett steg mot förbättrad kundupplevelse vid köp av Wood-Mizers produkter. Kunderna har glädje av internetbutiken på många sätt, främst kanske genom att handla snabbare, smartare och bekvämare.

Wood-Mizers slogan ”Från skog till slutlig form” får en ny innebörd

17.02.2021

Wood-Mizer har utökat sitt erbjudande med fräsar och hyvlar: träbearbetningsprodukter med andra ord. Med dessa kompakta och mångsidiga produkter får vår slogan Från skog till slutlig form en ny innebörd som låter våra kunder tillverka sina slutprodukter på ett enkelt och lönsamt sätt. Det finns ingen gräns för vad man kan tillverka med Wood-Mizers träbearbetningsmaskiner!

Wood-Mizer introducerar LX250 – ett extra brett bandsågverk

27.01.2021

Wood-Mizer LX250 är ett extra brett bandsågverk som är konstruerat för sågverkare och hantverkare som behöver såga till stora skivor och brädor, med upp till 138 cm bredd.

Wood-Mizer introducerar SlabMizer MB200 – en maskin för ytbearbetning av breda arbetsstycken

30.12.2020

Som gensvar på den ökade efterfrågan på breda trästycken med bearbetad yta av hög kvalitet, introducerar Wood-Mizer SlabMizer MB200 – en maskin som är perfekt för sågverksägare, hantverkare och professionella snickerier.

Wood-Mizer presenterar sågverket LT70 HEAVY-DUTY

02.12.2020

Wood-Mizer har framgångsrikt lyckats kombinera de bästa egenskaperna hos två välbeprövade sågverk till en ny produkt. Sågverket LT70 HEAVY-DUTY producerar virke på en industriell nivå med enkelheten hos ett professionellt LT70-sågverk.

Det kända LT40-sågverket från Wood-Mizer – nu med ett WIDE-huvud som tillval

04.11.2020

Wood-Mizer lanserar nu ett nytt brett sågverkshuvud som tillval till sin världskända sågverksmodell LT40. Tillvalet utökar sågkapaciteten och är användbart för sågverkare som behöver extra sågbredd.

Det världskända sågverket Wood-Mizer LT15 är nu mobilt

07.10.2020

Wood-Mizer presenterar en ny version av den populära LT15-serien som utökar maskinernas möjligheter, särskilt inom specialsågning.

Wood-Mizer firar 30 år på den europeiska marknaden

23.09.2020

Trä är ett av de mest värdefulla naturmaterialen, detta för att trä gör det möjligt för samhället att bygga en bättre värld för miljoner människor. Wood-Mizer utvecklar och implementerar innovativa lösningar genom vilka träbearbetningsföretag kan växa och skapa vinst. Detta innebär att Wood-Mizer-utrustning bidrar till att fler träd får stå kvar i skogen eftersom det behövs färre träd för att få jobbet gjort.

Artiklar 11 till 20 av totalt 35