Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

Företagets nyheter

Wood-Mizer-produkter hjälper till att utbilda om ansvarsfull sågning

04.10.2022

Wood-Mizer är en global tillverkare av sågverk och träbearbetningsmaskiner, med en stark medvetenhet om ekologiska och miljömässiga frågor. Hållbar och noggrann förvaltning av träresurser – from forest to final form – kan bidra till att bevara artrika och blomstrande skogar för kommande generationer.

Wood-Mizer-sågverk återbrukar gammalt stadsvirke på COP26 i Glasgow 2021

02.02.2022

Under de senaste decennierna har människor sett klimatförändringar som verkar ha en alltmer påtaglig inverkan på deras närmaste miljö och hushåll, såväl som deras hälsa och livsstil. Även om konsekvenserna av klimatförändringarna är förödande fortsätter länder och organisationer att kombinera sina krafter för att skapa en bättre morgondag. Vid COP26 visade Wood-Mizer upp sin bästa sågverksutrustning och metoder för att omvandla stockar till värdefullt byggmaterial.

Wood-Mizer USA firar 40 år

19.01.2022

Wood-Mizer, den globalt ledande tillverkaren av sågverk och träbearbetningsutrustning, firar jubileum. I 40 år har vi med våra produkter och tjänster hjälpt människor över hela världen att bearbeta trä From Forest to Final Form®.

Wood-Mizer Europe avslutar år 2021 och planerar för framtiden

29.12.2021

När året närmar sig sitt slut är det dags att sammanfatta dess avgörande ögonblick och utarbeta en plan för nästa år. I en intervju med vår Sales Director, Krzysztof Kropidłowski reflekterar vi över Wood-Mizer-händelserna 2021, tar pulsen på träindustrin och tittar på företagets kalender för nästa år.

Wood-Mizer Europe expanderar produktions- och kontorsbyggnad i Polen

01.06.2021

Wood-Mizer Industries i Polen har nyligen kört igång sin utvidgade produktions- och kontorshall som varit under uppbyggnad sedan juli 2020. Med sina 2 600 kvm utökar den nya byggnaden företagets totala golvyta till imponerande 17 000 kvm. Den nya arbetsytan är utformad för avdelningarna för konstruktion och teknik, forskning och utveckling, prototyper och verktyg samt för marknadsföringsteamet.

Det bästa för sågverket – originalsågblad från Wood-Mizer

31.03.2021

Vill du lära dig något om produktion av bandsågblad? Välkommen till en video från Wood-Mizer.

Artiklar 1 till 6 av totalt 11

Page