Företagets nyheter

Spara pengar på Wood-Mizer LT20 – ”Det billigaste sågverket med hydraulik”

01.03.2021

Vår LT20-kampanj ”Den billigaste maskinen med hydraulik” beskriver på pricken sågverkets viktigaste fördelar. LT20ME15SAH3-SWR med barkfräs är en fullmatad kombination av elektriskt såghuvud, robust bänk i M-storlek, effektivt hydraulpaket och dessutom – reducerat pris.

Wood-Mizers svenska WEBBSHOP är redo för beställningar!

24.02.2021

Vår nyöppnade webbshop är ett steg mot förbättrad kundupplevelse vid köp av Wood-Mizers produkter. Kunderna har glädje av internetbutiken på många sätt, främst kanske genom att handla snabbare, smartare och bekvämare.

Wood-Mizers slogan ”Från skog till slutlig form” får en ny innebörd

17.02.2021

Wood-Mizer har utökat sitt erbjudande med fräsar och hyvlar: träbearbetningsprodukter med andra ord. Med dessa kompakta och mångsidiga produkter får vår slogan Från skog till slutlig form en ny innebörd som låter våra kunder tillverka sina slutprodukter på ett enkelt och lönsamt sätt. Det finns ingen gräns för vad man kan tillverka med Wood-Mizers träbearbetningsmaskiner!

Wood-Mizer firar 30 år på den europeiska marknaden

23.09.2020

Trä är ett av de mest värdefulla naturmaterialen, detta för att trä gör det möjligt för samhället att bygga en bättre värld för miljoner människor. Wood-Mizer utvecklar och implementerar innovativa lösningar genom vilka träbearbetningsföretag kan växa och skapa vinst. Detta innebär att Wood-Mizer-utrustning bidrar till att fler träd får stå kvar i skogen eftersom det behövs färre träd för att få jobbet gjort.

Besök oss i Storvik

14.06.2020

Kom till Wood-Mizer agent's showroom för att se Wood-Mizer utrustning i aktion. Vi på MEKWOOD AB bjuder in alla som är intresserade av att köpa ett sågverk eller hyvel att besöka vårt kontor i Storvik för att se någon av denna utrustning i aktion och få hjälp med att göra ett bra val för era behov.

Klyvsågslösningar från Wood-Mizer

08.12.2019

Wood-Mizer har ett komplett utbud av klyvsågslösningar tillgängliga för sågverk från grundnivån upp till industriell skala.

Artiklar 7 till 12 av totalt 12

Page