Prenumerera på vårt NYHETSBREV och få rabattkod på 5%!

Artiklar

Wood-Mizer MP360 Hyvel-/Fräsmaskin Ökar Intäkterna Hos Highlands Sawmill

Två sågverksmaskiner hos Highlands Sawmill i Sydafrika får nu sällskap av en Wood-Mizer MP360 hyvel-/fräsmaskin, vilket gör att verksamheten kan generera mer intäkter.

En Gammal Snickeriverkstad I Tyskland Har Fått Sig En Uppgradering

Wood-Mizers hyvel-/fräsmaskin MP360 påskyndar arbetet och förbättrar precisionen hos en tysk snickeriverkstad som genomsyras av historia.

Det Malaysiske Firmaet Oppgraderer Til Raskere Og Mer Produktivt Tynn-Sag Sagbruk

Det familjeskötta sågverket i Terengganu, Malaysia visar prov på hur t.o.m. de minsta av företag kan dra fördel av modern och mer effektiv sågverksutrustning.

Norskt Företag Inom Timmerkonstruktion Uppgraderar Till Sågverket Extended LT70

Simostranda Stav & Laft är ett byggföretag utanför Oslo som specialiserar sig på timmerstommar. Företaget drivs av Sveinung Bergan och Einar Holm som har samarbetat som...

Restaurering av halvtimrade hus: från hobby till affärsverksamhet

Kim och Christian Zibulla från den lilla staden Berkum i Tyskland driver ett globalt ingenjörsföretag. Fascinationen för gammal halvtimrad arkitektur gjorde att de för flera...

Gör det själv: rustik diskho och bänkskiva I trä

Många ägare av Wood-Mizer-maskiner skapar unika inredningsprodukter i trä. Eric Means är en av dem som tycker om att skapa saker själv. När ett svart valnötsträd med en...

Ett snickeri som specialiserar sig på att bygga gångbroar och skyltar I trä till vandringsleder

Offentliga gångstigar i England med broar och skyltar i trä möjliggör utomhusaktiviteter och promenader på landsbygden.

Illegalt avverkat timmer omvandlas till 146 000 skolbänkar

Det är många länder som försöker stoppa den illegala avverkningen. I Filippinerna hittade man ett unikt, kreativt och ekonomiskt sätt att lösa problemet med hjälp av sågverk från Wood-Mizer.

En fantastisk berättelse från Spanien om virke till musikinstrument

För att tillverka en gitarr behövs ett ovanligt och värdefullt träslag som kan kosta så mycket som 60 000 euro per kubikmeter.

Sågverket LT15 hjälper en skotsk lärare att bevisa lönsamheten hos traditionellt snickeri

James Thomson från Glenrother, Skottland, grundade Thomson Timber år 2007. James är utbildad maskinteknikingenjör och har arbetat i Australien och Edinburgh innan han återvände hem för att undervisa i träbearbetning i 20 år.

Artiklar 81 till 90 av totalt 90